Translate

петък, 14 декември 2012 г.

НОВА ГОДИНА


Тоалетните също ги чака празник. Чака ги и Новогодишна изненада. Вместо омръзналите им голи задници, те ще видят много нови лица!




Някъде по обяд мъж става от дивана със зверски махмурлук, дълго си търси чехлите, обува ги, много бавно, едва местейки крака отива в кухнята. Минавайки покрай клетката с папагала сваля покривалото, влиза в кухнята, вади бира от хладилника, пие бавно с наслада, тръгва обратно. Минавайки покрай клетката с папагала слага обратно покривалото, ляга на дивана и заспива.
Глас от клетката:
- Баси, как мина денят!



Ако не обичате Новата година, то има 83% процента вероятност вие да сте мандарина.




Уважаеми служители! Моля тези, които пристигат малко по-късно на работа, да се движат вдясно по коридора, за да не се сблъскват с тези, които си тръгват малко по-рано!




За жените да поканят мъж вкъщи на кафе е все едно, че са му включили светлините за кацане.


Престанете, моля ви се, с тези отвратителни расистски шеги за негрите! Те са съвсем нормални хора. Аз практически израстнах с черни деца в детството си, докато татко не ги продаде...


Гошо попълва анкетен лист при уролога. Следва въпрос:
-Дата на последен полов акт?
Звъни на жена си:
-Маре бе, кога за последен път се ебахме?
-Аааа... кой звъни?


И настъпи декември 2012 година. И се появи в небето астероид. И започна да пада към Земята. Настъпи паника: идва края на света по календара на маите. И паднал астероидът върху каменния календар на маите. И имаше ударна вълна. И когато прахът се изчистил, на мястото на разрушения календар стоял нов календар на маите, до 2412 година. И до него лежеше друг камък, по-малък. И на него имаше надпис: "Следващият календар ще бъде изпратен на планетата точно в деня на изтичане на стария календар, благодаря, че използвате нашите каменни календари!"


Няма коментари:

Публикуване на коментар