Translate

вторник, 11 декември 2012 г.

КВО Е ТОВА, БЕ !?



"Това е невъзможно" - каза Причината.
"Това е безразсъдно" - отбеляза Опитът.
"Това е безполезно" - отряза Гордостта.
"Опитай..." - нашепваше Мечтата.
"КВО Е ТОВА, БЕ" - извика Анусът 5 минути по-късно.



Съдейки от натрапчивите реклами на лекарства, четири от пет души страдат от диария. Означава ли това, че петият получава удоволствие от нея?



От личния дневник на студент: "Опитвайки се да уча за изпит, всеки път с изненада установявам, че лекциите в тетрадката ми ги е записвал някакъв лекар.Пиян. С лява ръка. Вероятно бягайки..."



Чък Норис се качил без билет в тролей 9.
Дошла контрольорката Гичка от Горубляне и го подканила любезно да си покаже билета
- Ш-ш-ш, билет имаш ли уа?
Чък Норис демонстративно извадил монета от един лев, сложил я в перфоратора и с мощен тупаник я перфорирал. Гичка хванала перфорираната монета, скъсала я с ръце на две и дала продупчения край на Чък Норис.



- Защо в България няма месо?
- Защото свинете станаха хора, кравите се омъжиха, козлите се ожениха, овните защитиха дисертации и управляват страната, а кокошките умряха от смях...



Върви си Червената Шапчица из гората и изведнъж от храстите изскача един заек омазан целия с лайна. – Ах, бедничкото то! Как си се оцапало! – казала Червената Шапчица и бързо го избърсала с една салфетка. От храстите се чуло шумолене и гласа на Кумчо Вълчо:
- Еееей! Червената Шапчица! Имаш ли още салфетки?
- Нямам!
- Лошо, я кажи на заека пак да дойде!



Иванчо отишъл на гости у баба си.
-Какво става, вашите пак ли се карат...?
-Оххх ,да бе бабо...! Мама донесла от почивката някакъв трипер... Татко се сдоби, чичо Петър се сдоби и съседът от апартамента отсреща.... Сега всички крещят и псуват. Не разбирам тя ли малко е донесла, не го ли е разделила по равно?!





Няма коментари:

Публикуване на коментар